Maak de sprong....

Krijg inzicht in je denken, voelen en handelen!
9

Worstel jij met lichamelijke klachten waarvoor geen oplossing lijkt te zijn?

Laten we samen op zoek gaan naar wat jou kan helen en herstellen.

9

Sluit jij je af om niets meer te hoeven voelen?

Dit is ons mechanisme dat in werking treedt als we onze angsten, pijn, schaamtegevoelens, frustraties of verlangens proberen te onderdrukken.

9

Kan ik van mijn depressieve gevoelens afkomen?

Laten we samen de negatieve gedachten omzetten.

Vind je diepste essentie en leef je grootste potentie.

Je kunt bij mij terecht voor holistisch coaching en cognitieve gedragstherapie.

Door het leven heen hebben we angsten en trauma’s ontwikkeld. Deze beïnvloeden onze gedachtengang en ons lichaam. Ik zie het als mijn taak om jou te helpen als geheel. Ik geef je een handleiding over je lichaam, geest en ziel. Ik leer je hoe je kunt denken en niet wat je moet denken! Zolang we durven groeien, zijn er nieuwe levenslessen waar we van kunnen leren.

“Het is mijn missie, een ieder een bewustere kijk op het leven te bieden, zodat er een gelukkiger leven en meer harmonie in jezelf ontstaat”

Vergoeding mogelijk via zorgverzekering, controleer eerst hoe u verzekerd bent.

Krijg inzicht in je denken, voelen en handelen.

Al meer dan 10 jaar begeleid ik mensen bij het bewust worden van hun eigen gedachten en gedragingen met goede resultaten.

Doordat ik zelf veel heb meegemaakt in mijn leven, was ik altijd maar moe en voelde ik me vaak lusteloos en depressief. Via reguliere hulpinstanties kwam ik niet tot een oplossing van de kern van mijn probleem. Totdat ik in mijn zoektocht voor mezelf ‘de manier’ vond om me bewust te worden van hoe mijn gedachten en lichaam invloed hadden op wie ik in werkelijkheid  ben.

 

Ik leer je de weg naar jezelf en je innerlijke vrijheid vinden.

Z

Gedachten omzetten

Ook jij kan je depressieve gedachten verminderen en omzetten, positieve gedachten stimuleren en je relativerend vermogen versterken.

Z

Je weer lekker in je vel voelen

Vanaf nu je angsten en boosheid reduceren, en je zelfvertrouwen stimuleren. Maak weer contact met je eigen lichaam.

Z

Ervaar meer controle over je eigen leven

Ga anders handelen, minder dwangmatig, word meer actief en verminder vermijdingsgedrag.

Aanbevelingen

“Wanneer je bij Marleen bent, voel je de onvoorwaardelijkheid en ze veroordeelt niets, ze geeft je een warm en vertrouwd gevoel. Al gauw komt ze tot dat wat er speelt en geeft ze tips en advies, om zelf verder te kunnen in het proces.
De behandeling die ze geeft, zorgt voor veel inzichten in het geheel. Mijn ervaring is zelfs dat het nog dagen nawerkt, waarin ik mooie inzichten krijg.
Ze weet precies te raken wat op dat moment nodig is.
Ik kan iedereen aanraden om haar te kiezen als je therapeut, want je komt echt tot goede resultaten.”

Laura

“Ik heb Marleen leren kennen als ‘moeder van een vriendje van mijn zoon’. Marleen als persoon is heel warm, betrokken en gemoedelijk. Het is een vrouw waar je makkelijk mee praat, waardoor je spontaan meer vertelt over dingen die je anders niet zo gauw zou delen.

Op professioneel gebied ben ik met mijn zoontje bij Marleen geweest en heb ik meditaties en de basiscursus gedaan. Hier zag ik altijd naar uit, ze geeft je altijd het gevoel dat je meer dan welkom bent. De sfeer is warm en gemoedelijk, maar ook zeker professioneel. Marleen stelt de juiste vragen op het juiste moment en ze voelt heel goed aan waar je zit als persoon. Ze raakt je daar waar dat ook nodig is, ze geeft je tips en trucs mee waar je dan zelf weer over na kunt denken en dat kunt gaan gebruiken wat bij jou past.

Ik vind Marleen uniek omdat ze je niks oplegt of dat je het gevoel hebt dat het zo moet zoals zij het zegt. Ze laat je heel erg in je waarde en op een positieve manier vraagt ze door, waardoor situaties ook helder worden voor jezelf. Ze is eerlijk zonder oordeel. Daarom voel je je goed bij haar. Als ik bij Marleen weg kwam, voelde ik me weer sterker en wist ik waar ik mee aan de slag kon.”

Gea

“Soms heb je jezelf niet meer volledig in de hand. Vooral negatieve gedachten kunnen je leven behoorlijk beïnvloeden en maken dat je het even niet meer ziet zitten en het je allemaal niets meer kan schelen. Ik kreeg klachten, werd er letterlijk ziek van. En dan blijkt dat het toch tussen je oren zit.

Marleen liet me inzien dat je je negatieve gedachten ook positief kan omzetten. Door mijn gezonde verstand logisch te gebruiken heeft zij mij heel erg geholpen. Het herstel ging snel en ik kwam weer lekker in mijn vel.”

 

Hans

Het gevoel doet ertoe.

Door anders naar emoties, stress en trauma te kijken, en te erkennen dat deze vaak aan lichamelijke klachten ten grondslag kunnen liggen, is herstel mogelijk.

 

Zou jij met mij willen kijken wat er voor jou nodig is?

Dan is het nu de tijd om iets te doen!

 

Veelgestelde vragen

Na hoeveel consulten kan ik verbetering verwachten?

Meteen na het eerste consult zult u zich al beter voelen, doordat ik het gesprek samenvoeg met een energiebehandeling. Dit doe ik uiteraard in overleg met u.

Worden de consulten vergoed?

U kunt kijken bij uw eigen zorgverzekering in hoeverre u verzekerd bent voor mijn diensten en hoe hoog de vergoeding hiervoor is.

Hoe wordt er met mijn gegevens omgegaan?

Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg).  

Wat is het verschil met een regulier traject?

Mijn ervaring met het reguliere traject is dat het daarin vooral gaat om het uiten van wat er is gebeurd in het verleden.

Ik kijk ook naar gebeurtenissen uit het verleden, maar dan wel naar welke invloed deze hebben op het leven nu, en naar hoe de gedachtenpatronen hierdoor zijn ontstaan en hoe we deze kunnen ombuigen, daar waar nodig.

Dit brengt je naar het oplossen van de kern van het probleem.

Kan ik een traject volgen via mijn werkgever?

Jazeker, een werkgever is er ook bij gebaat als zijn werknemers lekker in hun vel zitten.

Ook bied ik workshops aan bij bedrijven die positief willen investeren in hun personeel.

Mag ik zelf met een groepje vriendinnen, vrienden een onderwerp aandragen voor een workshop?

In het verleden heb ik wel eens een avond verzorgd voor een besloten groep, en ik vind het heel leuk om dit te begeleiden. Ik sta open voor nieuwe suggesties, dus voel je vrij om te vragen!

Ervaringen van mijn klanten

“Doeltreffende begeleiding!

In het begin van mijn burnout zat ik thuis en wist ik niet meer wat ik moest doen.

Ik kon alleen nog maar op de bank zitten of in mijn bed liggen. Uiteindelijk ben ik teruggekeerd op een andere werkplek. Deze doeltreffende begeleiding heeft me echt goed gedaan”

Marjon

“Toen ik in een depressie terecht kwam en het niet meer zag zitten, ben ik via via bij Marleen terecht gekomen. We hebben ervoor gekozen de coachinggesprekken tijdens het wandelen te doen. En dat gaf mij zoveel lucht dat ik gemakkelijker kon praten. Marleen heeft me gesteund toen het zwaar was, opgepept toen ik down was en kracht gegeven toen ik het nodig had. En daarnaast heeft ze me natuurlijk heel veel plezier gegeven met wandelen. Ook toen we op onze blote voeten door het Bargerveen wandelden 🙂 “

Marco

Wil jij ook inzicht in je denken, voelen en handelen?

Bewust zijn is de sleutel tot verandering.