Home » Blog » Familieopstellingen » De invloed van je familiesysteem op je welzijn!

De invloed van je familiesysteem op je welzijn!

door | 17 jan, 2023 | Familieopstellingen

Veel kwaaltjes, zowel fysiek, psychisch als emotioneel kun je relateren aan datgene wat nog onverwerkt is in jouw familielijn.

Eerder heeft er bijvoorbeeld een trauma plaatsgevonden, dat zo pijnlijk was, dat een van je voorouders dit niet kon verwerken en dit trauma is generatie op generatie overgedragen tot het bij jou terecht kwam.

Pijn negeren en wegdrukken heeft tot gevolg dat je je liefde niet volledig kan laten stromen en dat heeft tot gevolg dat je kinderen in zekere zin een tekort aan liefde moeten ervaren ten gevolge van het trauma dat een ouder heeft opgelopen. En zo kan een opgelopen trauma van een verre voorouder jou het dagelijkse leven lastig maken.

En zo kan de liefde van generatie op generatie steeds minder doorstromen en draag jij de gevoelens van tekort over op de volgende generatie.

Om dit te doorbreken en te transformeren kun jij hiermee aan de slag gaan, jijzelf bent per slot de enige die er last van heeft en waarschijnlijk ook je eigen gezin.

Het vol aanvaarden, “het nemen”, van je ouders en ze op de juiste plek te zetten, dan kom je weer in de liefdesstroom van je leven en dit betekent dat je het leven weer kan nemen.

Met een familieopstelling wordt dit heel mooi zichtbaar, dit kan in een één op één sessie of in een groep met representanten.

Voel je vrij en maak een afspraak of neem contact met me op.

https://marleenlubbers.nl/systemisch-werk-familieopstellingen-2/

 

Over mij

Het is mijn missie om mezelf te openen en zichtbaar te maken voor jou, de zoekende en onderzoekende medemens. Als holistisch en cognitief coach reik ik je inzicht, informatie en ervaringen aan om meer je hart en levenspad te kunnen volgen en deze volop te leven.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin