Over Marleen

Hoe mijn passie voor dit werk is gegroeid

Mijn verhaal

Al meer dan 10 jaar begeleid ik mensen bij het bewust worden van hun gedachten en gedragingen en help ik ze om ze weer sterk te maken en in hun eigen kracht te staan.

Doordat ik zelf veel heb meegemaakt in mijn leven, was ik altijd maar moe en voelde ik me vaak depressief. Ik stond altijd op scherp en in de waakstand, bang voor het ‘onverwachte’, dus altijd onder stress. Mijn lichamelijke klachten kregen een ‘naam’ en voor mijn psychische klachten kon ik wel een pil krijgen. Zelf voelde ik dat deze twee dingen niet los van elkaar gezien konden worden maar dat het samen één moest zijn. Als we gaan zweten van angst, waarom zouden we dan geen pijnklachten kunnen ontwikkelen door emoties die we niet kennen, niet kunnen, durven of mogen uiten?

Ik voelde een sterke drang om het anders te gaan doen en na een lange zoektocht en vele workshops en trainingen kwam ik bij een opleidingscentrum terecht dat me bewust maakte van mijn gedachten en hoe emoties invloed hebben op mijn lichaam en geest. Door me hier bewust van te worden ging ik me, beetje bij beetje, steeds beter voelen. Dat was niet altijd makkelijk en vaak ook niet leuk. Maar het ging niet meer over leuk. Het ging over diepere levensvragen. De inzichten die ik tijdens deze ontdekkingstocht kreeg, voelden als een verlossing en een opening naar herstel. En deze ervaringen geef ik graag door.

In mijn begeleiding als coach, kijk ik zonder oordeel naar jou als mens in zijn geheel. Hoe werken jouw gedachten, wat is de invloed van het brein op je lichaam en wat heeft dit voor invloed op je ware aard, op wie je werkelijk bent. Door mijn diepere kijk zie ik al snel de achterliggende kern en kunnen we samen verder kijken wat er nodig is voor jouw herstel.

 

 

Volg mij op Social Media:

Mindfulness based cognitive therapy

Een effectieve behandeling voor cliënten met een chronische, therapie-resistente depressie.

Cognitieve gedrags therapie

Een vorm van psychotherapie die je leert om anders tegen problematische situaties aan te kijken en er anders mee om te gaan.

Natuur voedings adviseur

Ook gezonde voeding speelt een belangrijke rol om je goed te voelen, in lichaam en geest.

Holistisch masseur

Het zelfhelend vermogen in werking zetten.

Familie opstellingen

Met de verborgen dynamiek van een familie banden kun je dmv familie opstellingen oude patronen bloot leggen en oplossen.

Wil jij samen met mij kijken naar een oplossing die voor jou werkt?

Door anders naar emoties, stress en trauma’s  te kijken en te erkennen dat deze vaak aan lichamelijke klachten ten grondslag kunnen liggen, is herstel mogelijk.