Home » Blog » Wanneer er liefde ontbreekt op de momenten dat je het nodig hebt... » Wanneer er liefde ontbreekt op de momenten dat je het nodig hebt..

Wanneer er liefde ontbreekt op de momenten dat je het nodig hebt..

door | 22 apr, 2022 | Wanneer er liefde ontbreekt op de momenten dat je het nodig hebt...

Wanneer er liefde ontbreekt op de momenten dat je het nodig hebt, verhard en verkilt het je.
Je overlevingssysteem zorgt voor er voor dat er een donkerte in je komt waarin je overleeft.
Je overtuigt jezelf stilletjes dat je het vast niet waard bent.

Vaak als je zo erg verhard bent, eigenlijk snakt naar liefde en er zou iemand voor je staan om je liefde te geven kun je het niet meer ontvangen.
Je hele lichaam verstijfd, je vlucht in overleven of loopt weg. Ook de pijn van het zich niet geliefd voelen maakt dat je niemand anders meer liefde kunt geven. Als kind kun je deze verkilling en verharding oplopen.

Wanneer je het gevoel hebt niet goed genoeg te zijn, dan ga je bewijzen, wil het liefst alles perfect doen en zoek je in de ogen van de mensen om je heen waar je goed in bent.
Dit is makkelijk te transformeren door even terug te gaan naar de kern.
Heel vaak geef je jezelf de schuld wanneer je iets niet krijgt wat je graag wilt, had verwacht of je je controle verliest.
Je kunt het jezelf op de kop blijven geven of je gaat het transformeren. Tegenwoordig kan dit eenvoudig en snel.
Wanneer je leeft met verdriet, pijn, gemis aan aandacht of liefde dan zijn er overtuigingen die je vanuit overleving hebt aangeleerd.
Met deze verharding en verkilling is het onmogelijk liefde binnen te laten terwijl er zoveel mensen om je heen je liefhebben maar jij ze op deze manier op afstand houdt.
In een consult zijn deze blokkades op te lossen, te transformeren.

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC, diegene die een aanvullende verzekering hebben kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding.

Over mij

Het is mijn missie om mezelf te openen en zichtbaar te maken voor jou, de zoekende en onderzoekende medemens. Als holistisch en cognitief coach reik ik je inzicht, informatie en ervaringen aan om meer je hart en levenspad te kunnen volgen en deze volop te leven.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin